HomeBoer Bike Bite – IJsselvallei Boert en Eet Bewust

Boer Bike Bite – IJsselvallei Boert en Eet Bewust

Boer Bike Bite – rondje Voorst – 12 september

Stap op de fiets langs boerderijen in het mooie landschap rondom Voorst en proef daar 6 originele culinaire bites gemaakt met producten van de boerderij. Denk bijvoorbeeld aan een boerenfrietje van aardappels van Pardijs en een italiaanse pasta met fuetworst van Boerin Hilde. De route is ongeveer 20 kilometer en ook geschikt als familie uitje!

Tijdens je bezoek aan de boerderij is er van alles te beleven. Zo kun je een kijkje nemen in de koeienstal, raap je zelf je aardappels voor een boerenfrietje, kun je oude landbouwwerktuigen bewonderen bij Museum café De Kribbe en fiets je door een rozenbottelkwekerij. Ook zijn er streekproducten te koop. Op de fietsroute vind je alle recepten en tips voor lokale verkooppunten, zodat je ook thuis nog lekker na kunt genieten. Doe mee!

Datum:                Zondag 12 september 2021
Start:                    tussen 10.00 uur en 12.00 uur (i.v.m. het tegengaan van de verspreiding van Corona werken we met starttijden om zo deelnemers te spreiden)
Startlocatie:       Familie Lankhorst, Voorsterklei 4, Voorst
Afstand:              circa 20 km
Prijs:                    17,50 euro p.p.* (kinderen tot middelbare school 7,50 euro).

Aanmelden kan tot 7 september 2021.

*Inclusief koffie/thee bij vertrek, ranja voor de kinderen, fietsroute, 6 culinaire originele bites en rondleidingen op de boerderij. Exclusief overige consumpties.

LET OP: Na het invullen van het aanmeldformulier en het verrichten van de betaling ontvang je een automatische bevestiging per mail. Controleer je spam!

Meer info en aanmelden kan via de website www.ijsselvalleiboerteneetbewust.nl

Foto’s van het evenement