HomeBoer Bike Bite – IJsselvallei Boert en Eet Bewust

Boer Bike Bite – IJsselvallei Boert en Eet Bewust

Boer Bike Bite – rondje Heerde – 4 september

Stap op de fiets langs boerderijen en kassen, door bossen en over heide rondom Heerde en Wapenveld en proef onderweg 6 originele culinaire bites gemaakt met producten van de boerderij. Denk bijvoorbeeld aan exotisch gevulde aardappel van familie Bijsterbosch of een boerenijsje met streekfruit van de Schellenberg.  De route is ongeveer 25 kilometer en ook geschikt als familie uitje!

Tijdens je bezoek aan de boerderij is er van alles te beleven. Zo kun je een kijkje nemen in de koeienstal en kom je in de kas. Ook zijn er streekproducten te koop. Op de fietsroute vind je alle recepten en tips voor lokale verkooppunten, zodat je ook thuis nog lekker na kunt genieten. Doe mee!

Datum:                Zaterdag 4 september 2021
Starttijden:         Tussen 10.00 uur en 12.00 uur (i.v.m. het tegengaan van de verspreiding van Corona werken we met starttijden om zo deelnemers te spreiden)
Start locatie:       Erve IJzerman, Kanaaldijk 63, Wapenveld
Afstand:              circa 25 km
Prijs:                    17,50 euro p.p.* (kinderen tot middelbare school 7,50 euro).

Aanmelden kan tot en met dinsdag 31 augustus 2021.

* Inclusief koffie/thee bij vertrek, ranja voor de kinderen, fietsroute, 6 culinaire bites en rondleidingen op de boerderij en toegang tot zuivelmuseum Erve IJzerman. Exclusief overige consumpties.

Meer info en aanmelden kan via de website www.ijsselvalleiboerteneetbewust.nl

Foto’s van het evenement