HomeBoerderijfestival

Boerderijfestival

Live muziek, workshops, kraampjes met lokale producten, leuke activiteiten, heerlijk lokaal eten en drinken: op 22 september van 13:00 tot 15:00 vind je het allemaal bij Burgerboerderij de Patrijs in Laren Gld!

Wat kan je allemaal verwachten?

  • Live muziek: de boerderij komt tot leven met live muziek gedurende de dag.
  • Workshops: Doe mee aan boeiende workshops en ontdek verborgen talenten terwijl je nieuwe vaardigheden leert: van zuivel maken tot insecten leren herkennen, en van tuininrichting voor bijen tot worst draaien, en meer!
  • Kraampjes vol lokaal lekkers en leuks: Dwaal rond tussen kraampjes van lokale boeren en producenten en geniet van alles wat de streek te bieden heeft.
  • Educatie: leer de koeien kennen die ons voorzien van de lekkerste melk, en ontdek waar wij hun melk verwerken tot de lekkerste zuivelproducten die je weer koopt in onze verslokalen.
  • Plezier voor iedereen: Of je nu jong of jong van geest bent, het Boerderijfestival heeft voor elk wat wils. Van leuke activiteiten tot ontspannende hoekjes, er wacht een wereld van plezier op je!
  • Lokaal eten en drinken: Trakteer je smaakpapillen op lokale gerechten en verfrissende drankjes. Een feest voor de zintuigen!

Dus, zet deze datum in je agenda en stof je klompen af, want het Boerderijfestival op 22 september belooft een dag te worden die je niet wilt missen!

Datum: zondag 22 september
Entree: gratis
Tijdstip: 13:00 uur tot 17:00 uur

 

Kijk voor meer informatie op: www.depatrijs.eco/boerderijfestival

 

Burgerboerderij De Patrijs

Burgerboerderij de Patrijs

 

Foto’s: Josine Breukink

Foto’s van het evenement