HomeBoerenerfdag 2024

Boerenerfdag 2024

Kom zaterdag 24 augustus naar de Boerenerfdag op het melkveebedrijf van de familie Van Veldhoven in Dussen! Neem op de jaarlijkse Boerenerfdag een kijkje op dit moderne geautomatiseerde bedrijf, geniet van de boerenmarkt vol streekproducten terwijl de jongste bezoekers deelnemen aan leuke kinderactiviteiten.

Caspar, Jolanda en hun dochters Tessa, Sanne en Kim van Veldhoven verplaatsten in 2018 hun melkveebedrijf vanuit de lintbebouwing naar het buitengebied van Dussen. Op dit bedrijf worden koeien verzorgd en gemolken en hiernaast groeien de jonge kalfjes op. Tijdens de Boerenerfdag neem je een kijkje in de mooie stal met de melkrobots, aai je jonge kalfjes en zie je hun landbouwmachines. Kom 24 augustus naar de Ruttensteeg 1a in Dussen!

Boerenerfdag

Boerenerfdag De Boerenerfdag is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij ieder jaar een ander boerenbedrijf in Altena zijn deuren open zet voor bezoekers. Lokale ondernemers en organisaties presenteren zich op de boerenmarkt. Ook aan de kinderen is gedacht: zij kunnen zich goed vermaken terwijl de (groot)ouders genieten van een bakje koffie op het terras. Toegang en parkeren zijn gratis.

Organisatie

Puur uit Altena is een samenwerking tussen ZLTO Altena Biesbosch, ANV Altena Biesbosch en de Streekproducenten en heeft als doel boeren en burgers uit Altena dichter bij elkaar te brengen. Volg Puur uit Altena op Facebook en Instagram om als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuws rondom de Boerenerfdag!

Datum: zaterdag 24 augustus
Tijdstip: 09:00 uur tot 17:00 uur
Entree: gratis

Puur uit Altena

Puuruitaltena