HomeBoerenspelen bij Boerderij Zonneveld

Boerenspelen bij Boerderij Zonneveld

Behalve voor de rust, kom je naar Boerderij Zonneveld om wat te ondernemen. De deuren van onze boerderij zijn altijd geopend voor onze gasten, die zelf ook deel uitmaken van het boerenleven.

Bijvoorbeeld wanneer je onze vrij rondlopende, ietwat ongeduldige kippen voert. Of wanneer je rondsnuffelt in onze stallen, waar iedere dag weer volop bedrijvigheid heerst. En vervolgens samen met je vrienden of familie heerlijk in de tuin ontspant van het prachtige uitzicht over de groene weilanden rondom Boerderij Zonneveld.

Activiteiten

  • Kip of koe schilderen op doek 
    Tijdsduur: 1,5 uur. Een workshop met een kunstwerk als resultaat. Werk samen met je hele afdeling aan een groot kunstwerk of maak gezamenlijk met je groep ieder een eigen schilderij. Bij mooi weer buiten in de wei bij de koeien en/of de kippen. De rust, de ruimte en de groene weilanden zorgen voor genoeg inspiratie. Jullie worden begeleid door een ervaren kunstenaar.
  • Hippe koe schilderen
    Tijdsduur: ca. 2 uur. Maak je eigen unieke hippe koe. Onder begeleiding van een kunstenares  maak je stap voor stap je eigen meesterwerk.
  • Boeren Pubquiz
    Tijdsduur: ca. 1,5 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje nemen verschillende teams het tegen elkaar op. De feitenkennis van je collega’s, vrienden of familie is groter dan je denkt… Het zal je niet verbazen wat het thema van de quiz is: Het boerenleven. Afhankelijk van de groep samenstelling maken we op maat de quiz. Wil je zelf vragen indienen, ook dat is geen probleem.

Daarnaast zijn er nog veel meer activiteiten zoals boeren kegelen, XXL Jenga en Highland Games. Kijk voor het actuele aanbod op: Vergader-Breaks (boerderijzonneveld.nl).