HomeFokveedag Hellevoetsluis

Fokveedag Hellevoetsluis

Tijdens de Fokveedag Hellevoetsluis kunnen boeren, burgers en buitenlui, jong en oud niet alleen genieten van imposante koeien maar ook van het mooie boerenleven op Voorne-Putten. Verder komen ook de liefhebbers van oude trekkers en machines komen aan hun trekken. Tijdens de Fokveedag staan de mooiste exemplaren van Voorne-Putten in slagorde opgesteld. En de eigenaren geven graag tekst en uitleg.

Kinderen kunnen zich vermaken door een rondje te rijden op een kameel of een pony, spelletjes te spelen of door vreemde capriolen uit te halen op een springkussen.

Er is een trekpaardenshow, een woodcarver die de mooiste figuren uit een boomstronk zaagt met een kettingzaag, een demonstratie met honden die frisbees vangen en de sterke mannen dagen je uit om de strijd met hen aan te gaan.

Bezoekers van de Fokveedag Hellevoetsluis kunnen ook rondstruinen over de streekmarkt. Waar onder meer streekeigen kaas, honing, cakes en verse groenten te koop zijn. Op het Foodplein kun je jezelf te goed doen aan vers fruit, ijs, braadworsten, frites, pizza of poffertjes.

De entree is € 5,-. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Kijk ook op de website: https://fokveedag-hellevoetsluis.nl
of op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/FokveedagHellevoetsluis/

Foto’s van het evenement