HomeHappen bij de Boer

Happen bij de Boer

Bij Natuurvlees & Zoogkoeienboerderij De Leentjeshoeve (2 sterren Beter Leven Runderen) en Boerderijterras Bij Ons Bee kun je Happen bij de Boer.

Happen bij de Boer (2 adressen in 1 straat): Geniet van Leentjes Luxe runderburger en ijs of appelgebak met koffie/ thee of sap.
Op deze dagen grillen wij, De Leentjeshoeve ( www.deleentjeshoeve.nl ), op onze kamado barbecue Leentjes luxe Runderburgers op een heerlijk broodje, rijkelijk belegd. Schuif daarna aan bij Boerderijterras Bij Ons Bee voor een heerlijk boerderij – ijsje of heerlijke huisgemaakte appeltaart met koffie/ thee of een sapje. Andersom kan natuurlijk ook. Meld je bij aankomst op een van de boerderijen. Je ontvangt dan een stempelkaart Om voedselverspilling en tekort aan lekkers te voorkomen vragen wij je om vooraf te reserveren. Dit kan via onderstaand formulier of stuur een e-mail naar info@deleentjeshoeve.nl .

Naast het Happen bij de Boer kunnen kinderen meedoen met onze kleurwedstrijd en maken zij kans op een mooi prijsje. Daarnaast kun je op onze boerderijen een kijkje nemen bij onze dieren en is er van alles te spelen. Ga jij op de foto met een van onze koeien of kalfjes en wie weet wel een biggetje? Verder kun je vragen stellen over onze bedrijven zodat je daarna alles weet over de dieren die wij hebben

Deze activiteit kost €10,- per volwassene en 7,50 Euro per kind. Meld jezelf aan tot 1 dag voor het evenement door een e-mail te sturen naar info@deleentjeshoeve.nl of via het inschrijfformulier hieronder.

Schrijf je hier in!

Happen bij de Boer (RvN)

  • Prijs: € 10,00 Aantal:
  • Prijs: € 7,50 Aantal:
    (t/m 12 jaar)