Home‘Inboeringscursus’

‘Inboeringscursus’

Heb je altijd al willen weten hoe het is om boer(in) te zijn?

Wij bieden je aan om een halve dag mee te lopen. Je kunt alleen komen maar ook met een groepje van maximaal 8 personen ben je welkom bij ons op de boerderij. Dit is een leuke activiteit als gezin of familie of misschien als collega’s of vriendengroep.

Wat gaan we doen? Je of jullie lopen mee met alle dagelijkse werkzaamheden zoals het melken van de koeien, het voeren van de kalveren en eventueel het ophalen van de koeien in het weiland. In de stal zitten een heleboel boerenzwaluwen, we kunnen proberen om de nesten te tellen, we kunnen in het land kijken hoeveel insecten en wormen we kunnen vinden of op een andere manier kijken naar de verscheidene planten en dieren die op ons bedrijf aanwezig zijn. Er zijn veel hobbydieren die we kunnen knuffelen en we kunnen in de moestuin bessen en aardbeien plukken en opeten. Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen in één van de windmolens en hier van alles over te leren.

We maken er een gezellige middag of ochtend van en nemen de tijd voor een uitgebreide koffie- of theetafel.

Aanmelden
De inboeringscursus kan op afspraak worden gevolgd, de hele zomer door. Neem contact op met Carla Dekker-de Wit via e-mail: j.n.g.dekker@comveeweb.nl of meld je aan via het formulier.

Er is keuze uit:

  • begintijd van 6.30 uur, einde om 11.00 uur
  • begintijd van 14.00 uur, einde om 18.30 uur

Kosten
De eerste deelnemer van de groep betaalt € 40,-, iedere volgende deelnemer betaalt € 7,50.

 

Foto’s van het evenement

Schrijf je hier in!

Aanmelden Inboeringscursus

  • Er is keuze uit twee tijden: van 6.30 uur tot 11.00 uur of van 14.00 uur tot 18.30 uur.