HomeKamperen bij de Boer

Kamperen bij de Boer

Boerderij camping de Eikelaar is een Vekabo camping, wat staat voor kwaliteit. Onze kleinschalige camping is gelegen in landelijk gebied, vlakbij prachtige natuur. De Overasseltse en Hatertse vennen liggen op een steenworp afstand, evenals de Maas. Op deze pagina leest u meer praktische info over onze camping. Klik op omgeving en video van de camping voor een impressie van de prachtige, gevarieerde natuur in de regio en voor een video gemaakt met een drone van onze camping. Onze camping heeft in 2019 een gouden zoover aword gekregen vanwege de lovende reviews die we hebben mogen ontvangen.

Onze camping beschikt over 42 kampeerplaatsen. De ruime kampeerplaatsen bieden een mooi uitzicht over het landschap met koeien in de wei.

U kunt vanaf 13.00 uur terecht op onze camping. Indien u vroeger wilt komen is dat ook mogelijk. Als u van te voren geboekt hebt kunt u uw kampeermiddel neer zetten op de gereserveerde plaats. Nog niet geboekt? Dan kunt u bij de poort wachten en contact opnemen met de beheerder 06-30424006, of boek eenvoudig uw plek via deze website http://www.campingdeeikelaar.nl/boeken/