HomeKersen Plukdag: Ontdek het land van Strik-Basten!

Kersen Plukdag: Ontdek het land van Strik-Basten!

Markeer je agenda voor 29 juni 2024, want de Yibba Plukdag in samenwerking met Strik-Basten komt eraan! Van 14.00u tot 17.00u op Dijkgraaf de Leeuwweg 22 in Alphen, ben je van harte welkom voor een dag vol leuke activiteiten en onvergetelijke belevenissen.

Tijdens de Plukdag is er voor jong en oud van alles te beleven! Van zelf kersen plukken tot leuke kinderactiviteiten, er is voor ieder wat wils.

  • Kijkje achter de schermen bij teler Strik-Basten om het plukproces van dichtbij te ervaren (inclusief het zelf plukken van de kersen)
  • Mogelijkheid om op de foto te gaan met de Yibba-kangoeroe
  • Er zijn verschillende kinderactiviteiten zoals: een springkussen, ‘kangoeroe mikken’ en tekenen
  • Geniet van lekkere hapjes en drankjes (tegen betaling, m.u.v. ranja voor kinderen)
  • Treinritje over het gehele terrein

Familie Strik-Basten

Over de familie Strik-Basten Na jarenlange ervaring in het telen van diverse soorten zachtfruit en hardfruit, zijn Peter, Tonny en Pieter al 20 jaar gespecialiseerd in het telen van zoete kersen. Tijdens de Plukdag delen zij graag hun kennis over het hele proces: van de voorbereidingen tot aan de oogst en het verwerken van de kersen. Bovendien krijg je de unieke kans om alle boomgaarden van dichtbij te bekijken tijdens een ritje met een treintje over het gehele terrein! Kijk op www.yibba.nl/plukdag voor meer informatie!

Datum: zaterdag 29 juni 2024
Tijdstip: 14:00 uur tot 17:00 uur
Entree en parkeren: gratis, vooraf aanmelden is niet nodig

Yibba

Yibba

Foto’s van het evenement