HomeKerstbomen drive-thru Julianadorp

Kerstbomen drive-thru Julianadorp

Elk jaar vanaf half november tot en met 23 december organiseert De Graaff Green & Flower een kerstbomen drive-thru, op de Floratuin in Julianadorp.

De bloembollenschuur langs de parallelweg van de N9 wordt in de zomer altijd gebruikt voor de opslag van bloembollen, maar in de winter is deze omgetoverd tot een drive-thru in kerstsferen. Aan de ene kant van de schuur rijd je naar binnen en aan de andere rijd je er weer uit met verschillende kerstproducten.

Er staan hoogkwaliteit Nordmann kerstbomen variërend van 1 tot 3,5 meter hoog. Daarnaast zijn er kerststukjes, kerstdecoratie, amaryllissen en andere bloembollen te vinden in de drive-thru.

Door sfeervolle aankleding en muziek is van de bollenschuur weinig meer te zien en is het een hele belevenis, een soort uitje voor bezoekers. Het is overdekt en je wordt geholpen bij het inladen van je kerstboom en andere producten.

Kerstworkshops
Dit jaar zijn er tijdens de kerstbomen drive-thru verschillende kerstworkshops. Tijdens de workshops werk je aan je eigen kerststuk, onder deskundige begeleiding. Met natuurlijke materialen zoals het zachte groen van Nordmann bomen, mossen en mooi decoratiemateriaal.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur.
Vrijdag van 10:00 tot 21:00 uur

Kijk ook eens op onze Facebookpagina!

Foto’s van het evenement