HomeKom dolen, dwalen en zwerven in ons maisdoolhof!

Kom dolen, dwalen en zwerven in ons maisdoolhof!

Nog nooit gedaan, maar dit kan niet anders dan superleuk worden. Half juli openen wij een maisdoolhof op onze boerderij! Op onze Facebook– en Instragram-pagina houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Wat houdt het maisdoolhof in?
We hebben speciaal voor jullie een perceel van 2 hectare ingezaaid met mais. Middenin is een doolhof uitgezet zodat jullie naar hartenlust kunnen dolen, dwalen en zwerven in ons unieke groene Hollandse oerwoud. Niet zomaar een doolhof, maar één speciaal ingezaaid met afbeeldingen die van toepassing zijn op onze boerderij.

Onderweg is er een superleuk fotopunt (daar moét je wel gewoon op de foto met zijn allen om de overwinning te vieren!!), van alles aan informatie over onze prachtige agrarische sector én een SPEURTOCHT!!

Hoe werkt het?
Plan in de tool jullie bezoek aan ons maisdoolhof: https://www.levenvandewind.com/maisdoolhof.html

Groot voordeel van deze agenda is dat iedereen rustig kan starten, je bent vervolgens vrij zolang te blijven als je maar wilt. Let op, een reservering maken is niet geheel vrijblijvend. Wij zetten personeel voor je klaar én zorgen dat er verse koffie is. Kun je toch niet? Laat ons dit dan 24 uur van te voren weten. Heb je wel geboekt maar past het moment je net niet? Het is geen probleem om even een half uur later te komen, of overleg dit even met ons op  06-58741614.

De tijdvakken zijn open gesteld tot 14.00 uur. Bij voldoende animo plannen we door in de middagen. We hebben op dit moment tijdvakken opengesteld tot eind augustus, aan de hand van animo en personeelscapaciteit plannen we ook de periode hierna in.

Een bezoek plannen kan vanaf half juli. Grotere groepen kunnen al wel eerder een reservering maken, gebruik hiervoor het algemene informatieformulier op onze website.

Kosten
Een bezoek aan het maisdoolhof kost € 4,- per persoon. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis. Betalen en informatie over je bezoek krijg je in het informatiepunt in de boerderijschuur.

 

Foto’s van het evenement