HomeKom kennismaken met Roosje de Koe

Kom kennismaken met Roosje de Koe

Kom kennismaken met Roosje de koe of Tommy de pony. Even knuffelen met een konijntje. Lekker stoer een rondje crossen op de skelter. Toch liever rustig in de zandbak ? Ook dat kan bij ons op “De Steenuil”.

Alles voor de kids

Kinderen tot 11 jaar hebben bij ons een streepje voor. U zult merken dat ze meer dan welkom zijn. Ze kunnen naar hartenlust spelen in de hooihut, op de skelters, fietsjes of speeltuin. Wij hebben veel voorzieningen, speelattributen en activiteiten speciaal voor kinderen van de basisschool. Heerlijk spelen in de buitenlucht, een frisse neus en de wind door het haar ! Sinds 2012 hebben wij een grote binnenspeeltuin met glijbanen, speelhoeken, zandbak, horeca en nog veel meer!

Dieren knuffelen en verzorgen

Een heleboel dieren op onze boerderij staan te trappelen om door jullie verzorgd te worden. Je kunt bijvoorbeeld de kalfjes voeren, eieren rapen of de dieren gewoon even knuffelen. Regelmatig worden er ook kalfjes geboren. Het is fantastisch zo’n geboorte eens mee te maken. Een lekker ritje op de pony? In de speeltuin, hooihut en zandbak is het reuze gezellig en er zijn genoeg fietsjes, skelters, steppen, en loopwagentjes.

Je kan samen met boer Wim of boer Willem helpen met het voeren en verzorgen van onze dieren. En als jij graag wilt kun je zelfs slagen voor het enige echte boer of boerinnen diploma. Je krijgt een echt opdrachten boekje vol met leuke verhalen en opdrachten. Vraag ernaar!

Kijk voor alle informatie en actuele openingstijden op Boerderijpark geopend op: – De Steenuil