HomeKom kijken, ruiken, proeven en helpen op de boerderij

Kom kijken, ruiken, proeven en helpen op de boerderij

Welkom op het melkveebedrijf van de familie Druif, Broerdijk 18 in Midwoud. Ben je al bij de familie Druif geweest tijdens het Dagje bij de Boer afgelopen april en vond je dat ook zo leuk? Kom dan langs voor het vervolg.
Ben je in april niet geweest, kom dan zeker langs om te beleven wat zij allemaal doen op de boerderij.

Familie Druif nodigt jullie van harte uit op hun bedrijf om naar de koeien en kalveren te komen kijken. Er zijn diverse robots te zien die de koeien melken, het voer aanvegen en de vloer schoonmaken. Het is mogelijk om een rondleiding te krijgen en voor de kinderen zijn er diverse activiteiten en een speurtocht (anders dan bij Dagje bij de boer).

Als het weer het toelaat kunnen jullie ook het land in om de koeien naar de stal te brengen. De melk van familie Druif gaat naar een kaasmakerij in de Beemster, natuurlijk  is er ook kaas te proeven en is er voor iedereen wat lekkers te drinken.

Wisten jullie dat er van melk ook boter wordt gemaakt? Dat kunnen jullie ook doen. En we bakken met onze eigen melk een heerlijke pannenkoek. Dus meld je snel aan via onderstaand formulier en kom langs!

Datum: Dinsdagen 23 en 30 juli, 6 en 13 augustus
Tijdstip: 10:00 uur tot 12:00 uur
Entree: € 7,50 per persoon (contant of QR-code op de dag zelf)

Kijk voor meer informatie over het melkveebedrijf van de familie Druif op:

Boerderij Druif

Boerderij Druif 

 

 

Foto’s van het evenement

Schrijf je hier in!

Kom kijken, ruiken, proeven en helpen op de boerderij - familie Druif

Contactgevens(Vereist)
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.