HomeLandbouwshow Opmeer

Landbouwshow Opmeer

De Landbouwshow in Opmeer is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt op de eerste maandag van augustus. Een dag vol activiteiten rondom paardensport, veekeuringen en bijzondere shows. Landbouwshow Opmeer is het grootste agrarische evenement van Noord-Holland en is dé ontmoetingsdag voor professionals, bedrijven en particulieren.

De Landbouwshow biedt voor jong en oud een hele dag vermaak op evenemententerrein De Weyver. Voor de paardenliefhebber zijn er shows en nationale en regionale wedstrijden met tuigpaarden, Hackney’s en Concours Hippique. Verder zijn er keuringen van melkvee, schapenrassen en geitenrassen, klein- en pluimvee en behendigheidswedstrijden met honden. Verspreid over het terrein is er de gehele dag van alles te beleven en te zien, zowel voor kinderen als volwassenen. Kom kijken, ruiken en voelen op de eerste maandag van augustus in Opmeer en geniet van alle dieren, shows, de stands en alle andere activiteiten op het terrein.

Entree: € 19,50 voor volwassenen en € 6,00 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Kinderen tot en met 4 jaar hebben vrij toegang. In de voorverkoop zijn de prijzen lager. Kaarten zijn via deze site te koop: https://www.landbouwshow-opmeer.nl/

Foto’s van het evenement