HomeLandfair Medemblik

Landfair Medemblik

Landfair Medemblik 2024: Landelijk leven Noord Holland

Met elkaar werken, creëren en genieten in en van het land en de natuur. Daar staat het thema ‘Landelijk Leven’ voor. Laat dat nu ook precies zijn waar wij voor staan!
Landfair Medemblik (meer dan 80 stands in- en outdoor!): een uniek event dat bezoekers de gelegenheid biedt om het seizoen te beginnen met extra aandacht voor hun gezondheid en welzijn. Waarom? Om je te inspireren, kennis te laten maken met, ervaringen te laten opdoen! Of om te genieten van de stilte, de prachtige tuinen, de muziek of een mooi gesprek. Allemaal gericht op het bevorderen van een landelijk, gezonde en evenwichtige levensstijl. Het zal een prachtig evenement worden! Mooie, inspirerende lezingen, producten, ambachten en workshops, heerlijk eten, hele relaxte sfeer! Onze bezoekers (je kunt ook blijven overnachten om ’the good vibe’ nog even vast te houden), de standhouders, de sprekers, de workshopleiders, de vrijwilligers, de horeca mensen, de muzikanten en de ambachtslieden zullen er met elkaar een uniek evenement van maken!

Winkelen & Genieten

  • Ieder jaar een bijzonder en vernieuwend aanbod, dit jaar ligt het accent op health en wellness
  • Kleding, sieraden en accessoires, (tuin)meubelen, antiek, brocante en tuinartikelen
  • Foodfestival met foodtrucks en kramen met lekkere delicatessen, hapjes en drankjes
  • Leuke workshops bij verschillende standhouders

Entree en parkeren

Tijdens de Landfair is het betaald parkeren (€ 2,50 ten bate van zorgboerderij Buitenplaats Medemblik). Entrée zelf is € 5,00.

Kijk voor alle informatie op: https://landfairmedemblik.nl/

Foto’s van het evenement