HomeMeedansvoorstelling De Melkweg

Meedansvoorstelling De Melkweg

Taury vindt koeien zó mooi. Haar naam betekent ‘koe’ in het Latijn en dat vindt ze heel speciaal. Zo speciaal dat Taury besloten heeft dat ze later, als ze groot is, koe wil worden. Maar als je koe wilt worden, wat moet je dan kunnen? Een koe geeft melk zegt de boer. Maar hoe doet de koe dat dan?

Taury heeft wel duizend vragen over koeien. Wat eet een koe? Poept een koe ook? Wat kun je allemaal met melk? Is melk lekker? Vinden de kinderen melk lekker? Kun je erin badderen zoals in water? Kun je rijden op een koe? En is een koe gevaarlijk? Net zo gevaarlijk als een Tyrannosaurus Rex? Al dansend neemt Taury de kleuters mee het boerenerf over.

Samen gaan ze door te proeven, voelen, ruiken en doen op zoek naar de antwoorden op Taury´s vragen. En komen ze erachter of je eigenlijk wel koe kunt worden. De Melkweg is een meedansvoorstelling op de boerderij speciaal voor kleuters. Zij ontmoeten Taury die hen meeneemt over het melkveebedrijf. De kleuters horen en zien het bedrijf en de koe door de ogen van Taury. Ook mogen ze met haar meedoen, meedansen en meemaken.

Tip: Trek laarzen aan en kleren die vies mogen worden!

De Melkweg wordt zowel in het Fries als het Nederlands gespeeld. (taal van de voorstelling staat bij de datum)

Foto’s van het evenement

Schrijf je hier in!

Aanmelden De Melkweg

  • Prijs: € 12,50 Aantal:
  • Prijs: € 7,50 Aantal: