HomeOogstfeest Boerderijmuseum Oldebroek

Oogstfeest Boerderijmuseum Oldebroek

Op zaterdag 10 augustus 2024 organiseert het Boerderijmuseum weer het jaarlijkse oogstfeest. Een mooie traditie die al jaren plaatsvindt in Oldebroek op de Noord-Veluwe.

De voorbereidings-werkgroep is blij dat het opnieuw gelukt is een gezellige en nostalgische boerendag te organiseren. Er is veel te beleven, te zien en te doen. Ook voor kinderen. Wat dacht je van ‘koeienranja ‘ melken. Prachtig om te zien hoe de koeien, de pony’s en de schapen worden klaargemaakt voor de keuring. Wie brengt de mooiste dieren in en wint de prijzen?

Gezellige marktkramen met allerlei waren, lekkere hapjes waaronder voor de liefhebbers echte ouderwetse kruudmoes en spekpannenkoeken. Diverse oude ambachten en passende muziek. Het ouderwetse oogsten met de dorskast op z’n mooist en zichten met de hand. Leuke koopjes bij opbod tijdens het traditionele erfhuis. Oude trekkers en landbouwmachines, de smid aan het werk en weilandsurfen achter de paarden.

Er zit veel tijd in de voorbereiding zitten, maar dankzij de vele vrijwilligers kunnen ze toch weer een mooi programma aanbieden. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een ouderwets gezellige dag van te maken voor groot en klein.

Het feest is van 10.00 uur tot 16.00 uur. Parkeren kan direct naast de boerderij.

Datum: 10 augustus 2024
Tijdstip: 10:00 uur tot 16:00 uur
Entree: kinderen 0 t/m 4 = gratis, kinderen 5 t/m 12 jaar € 3,00, volwassene € 6,50
Museumjaarkaart= + € 1,00
Parkeren naast de boerderij = € 2,00

 

Kijk voor meer informatie op: www.boerderijmuseum.nl

Boerderijmuseum

Foto’s van het evenement