HomeOogstfeest Krommerijnstreek

Oogstfeest Krommerijnstreek

Het evenemententerrein van het Oogstfeest is op de Kapelleweg in Cothen. Een bijzondere locatie, want je vindt er een akkerbouwbedrijf, een veeteeltbedrijf en twee fruitteeltbedrijven op slechts een halve kilometer van elkaar.
Op het Oogstfeest besteden we aandacht aan het agrarisch gebruik van het Kromme Rijngebied. De bezoeker krijgt een goed beeld van hoe de bedrijfsvoering vroeger ging en hoe dat tegenwoordig gebeurt. Ook de toekomstverwachtingen in de agrarische sector zijn onderdeel van het Oogstfeest. Het landschaps- en natuurbeheer en het educatieve karakter is op het Oogstfeest volop aanwezig. Alle activiteiten, demonstraties en kraampjes zijn agrarisch gerelateerd.

Op het Oogstfeest zijn een aantal agrarische bedrijven opengesteld voor het publiek. Rond en op deze bedrijven zijn tal van activiteiten, waarbij de kinderen zeker niet vergeten worden. Enthousiaste, ervaren mensen uit de Kromme Rijnstreek geven rondleidingen op de voor het publiek opengestelde bedrijven. Stap in een fruittreintje en laat je rondrijden langs de prachtige fruitbomen. Wandel langs de vele kramen met oude ambachten en sector gerelateerde producten en/of diensten. Geniet van de optredens van gezellige (boeren)dansgroepen en de prachtige historische tractoren.

Het Oogstfeest is een gezellige ontmoetingsplek voor boeren, burgers en buitenlui! Je bent van harte welkom!

Kijk ook op onze website: https://www.oogstfeestkrommerijnstreek.nl/

Foto’s van het evenement