HomePluk je geluk in Dronten

Pluk je geluk in Dronten

Midden in de Flevopolder, is pluktuin Pluk je geluk in Dronten te vinden. Wat begon als een hobby met liefde voor bloemen is in 2022 uitgegroeid tot eigen pluktuin open voor publiek.

In de zomermaanden is de pluktuin elke zaterdag geopend voor jong en oud. Met een schaartje op pad, dwalend de zomerbloementuin genietend van de natuur. Stel je eigen unieke boeket samen voor jezelf of om cadeau te doen.
*let op: openingstijden zijn afhankelijk van het weer.

Van eind juli tot oktober bloeien er verschillende bloemen zoals: dahlia’s, zinnia’s, korenbloemen, riddersporen, verschillende soorten droogbloemen, rudbeckia, amaranthus, schermbloemen, diverse plukbloemenmengsels, leeuwenbekken, zonnebloemen en nog veel meer. Kom langs en ervaar het zelf!

Geen tijd of zin om zelf te plukken? Loop dan binnen in het winkeltje en kies een mooi boeket uit.

Een boeket op een andere dag is ook mogelijk stuur dan een berichtje naar: 06-13133150 of info@plukjegelukindronten.nl

Ook zijn er cadeaubonnen en plukkaarten beschikbaar. Nog op zoek naar mooie bloemen voor op een feestje, bruiloft diner of evenement? Dan kan ook geregeld worden! Neem hiervoor contact met op!

Pluk, ervaar en geniet

Het weer heeft een grote invloed op de bloementuin, houd daarom de Facebook en Instagram pagina goed in de gaten voor de recente openingstijden!

Pluk je geluk in Dronten

plukjegelukindronten 

Foto’s van het evenement