HomePlukmiddagen in de Bloom Makery-kas

Plukmiddagen in de Bloom Makery-kas

Op zoek naar een uniek uitje in de zomervakantie? Ook in de maand augustus organiseert Bloom Makery plukdagen voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat er in een kas gebeurt en hoe vrolijk het er daarbinnen uitziet. Bovendien kun je zelf een boeket samenstellen met al jouw favoriete gerbera’s! Kinderen zijn zeker welkom, een leuk en uniek vakantie-uitje!  

De plukdagen vinden plaats aan de Vrederustlaan 30, 2645 AW te Delfgauw. Heb je ooit al eens zo een vrolijke kas met een bloemenzee aan kleurtjes gezien? Kom dan op ontdekkingstocht door het kwekersproces en de geschiedenis van onze kwekerij, waarna je je eigen unieke boeket kunt samenstellen in de pluktuin. Tot slot ben je vrij om onvergetelijke foto’s te maken in onze unieke ‘Instagrammable’ fotohoek!

De plukdagen zullen plaatsvinden op de maandag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag in de maand augustus van 14:00 t/m 16:00 uur. Via www.bloommakery.nl/plukdag kunnen tickets gekocht worden, welke inclusief wat lekkers en een drankje zijn. De prijs van een ticket bedraagt zo’n € 5,-, kinderen onder de 14 jaar krijgen gratis toegang.

Rekening houdend met de coronamaatregelen, de kas is groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden.

Foto’s van het evenement