HomeProef de streek van de boer

Proef de streek van de boer

Proef de streek van de boer 

Op 14 juli organiseert Gastvrij Twenterand het eerste streekdiner Twenterand. Deze editie heeft het thema “Proef de streek van de boer”. Onze eigen grond brengt veel moois en lekkers voort en op deze avond zal chef-kok Andre Schipper op zijn Johanneshoeve koken met producten uit de eigen streek. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van producten die de eigen grond heeft voortgebracht, hiervoor is een samenwerking aangegaan met de lokale agrariërs.

Gasten eten gezellig aan één lange tafel in de tuin van de Johanneshoeve. We maken de tafel net zo lang als nodig is. Dus geldt: hoe meer gasten, hoe langer de tafel. We gaan ervan uit dat het weer op deze zomerse avond aangenaam is. Mocht het weer het echt niet toelaten wijken we uit naar binnen.

Het streekdiner vindt plaats in de tuin van de Johanneshoeve in Westerhaar. Met uitzicht op het weidse platteland genieten gasten van een 5- gangen diner met bijpassende lokale wijnen. In de tuin zorgt een muzikant voor een gezellige achtergrondmuziek.

Kortom: reserveer snel voor het streekdiner en vier het leven!

Reserveren : Stuur een mail naar info@gastvrijtwenterand.nl

Kosten : € 49,50 per persoon excl. consumpties

Dieetwensen / vegetarisch : U kunt dit doorgeven bij het maken van uw reservering

Vragen? : Stel ze gerust aan ons op info@gastvrijtwenterand.nl of bel Dagmar Boerrigter op 06-4680 6781 of Andre Schipper op 06- 1534 7153

Overige info  : www.visittwenterand.nl