HomePronkjewailpad – etappe maand september

Pronkjewailpad – etappe maand september

Wandelen langs én door de Pronkjuwelen in Groningen. Op de Etappe van de Maand september wordt gewandeld van Appingedam naar Bierum en worden geheel passend bij het thema van 2023 verschillende (verdwenen) borgen ‘aangedaan’. Wat zal de wandelaar hierover ontdekken? Tussen 9:30 en 11:30 uur is bij de oude steenfabriek Rusthoven Het Groninger Landschap aanwezig voor een rondleiding. Daarnaast zijn het unieke eetcafé De Boerderij en de Mariakerk mooie rustpunten onderweg. Boerderijwinkel AGF treffen wandelaars aan in Holwierde, en bekroonde bakkerij en rustpunt Olinga in Bierum.

Op het Pronkjewailpad bepaal je zelf wanneer en waar je loopt. Dat geldt ook deels voor de Etappe van de Maand. Je mag namelijk de hele maand de betreffende etappe lopen en zelf ook jouw start- en finishpunt bepalen.

Stempelkaart

Als deelnemer aan de Etappe van de Maand op het Pronkjewailpad, kun je na inschrijving een persoonlijke Pronkjewailpad Etappekaart (stempelkaart) downloaden vanuit Mijn PWP op de website http://www.pronkjewailpad.nl

Voor een etappe stempelkaart die je zelf op A4 kunt printen betaal je 5 euro. Een uitvouwbare papieren stempelkaart voor de hele route kost 40 euro en is bij diverse verkooppunten verkrijgbaar.

Voor meer informatie klik hier.

Foto’s van het evenement