HomeSalland in de spotlights

Salland in de spotlights

Ook dit jaar organiseert Salland Boert en Eet Bewust in samenwerking met LTO Salland weer de Verlichte Boerderijen route! Na de succesvolle edities van voorgaande jaren willen we ook dit jaar ons prachtige Sallandse buitengebied in de schijnwerpers zetten!

De autotocht – die gereden kan worden met eigen vervoer –  is ongeveer 30 km lang. Kleine weggetjes en kavelpaden leiden u onder andere langs een levende kerststal en midwinterhoorn-blazers. De afwisselende, sfeervolle route gaat alleen over verharde wegen en geeft u een uniek inkijkje bij verschillende (boeren) bedrijven. U rijdt dwars door koeienstallen heen, langs woningen en boerenerven in kerstsfeer en zelfs langs een kasteel. Volgens bezoekers van voorgaande jaren een prachtige ervaring, voor zowel jong als oud!

Deelnemers kunnen op vrijdag 15 december tussen 16:30 en 20:30 uur starten en rijden ongeveer twee uur over de route. Bij het startpunt ontvangt u het routeboekje, die u door het sfeervolle buitengebied leidt. Tijdens de tocht is er voor kinderen een speurspel, waarmee zij kans maken op een mooie prijs. Ook is er gedacht aan een lekker hapje en drankje die onze Sallandse voedselmakers u onderweg aanbieden.

Per auto zijn de kosten € 12,50 euro. Het maakt dus niet uit met hoeveel personen u komt; u betaalt per auto. Kiest u hieronder voor een tijdsblok waarop u wilt starten met de route.

 

Foto’s van het evenement

Schrijf je hier in!

Salland in de spotlights - verlichte boerderijenroute 2023

  • Voer hier een getal in.