HomeStoere boeren wandel tocht met picknick tussen de koeien

Stoere boeren wandel tocht met picknick tussen de koeien

Kom naar Twekkelo (buitengebied Enschede/Hengelo) om te wandelen over de stiewelpaden (laarzenpaden) in het mooie Twentse landschap. We starten bij Het Plukreef (Hengelo). Tussen 10.00 en 11.00 uur kan iedereen na een bakje koffie/thee/ranja in z’n eigen tempo en gezelschap de wandeltocht starten naar Melkveebedrijf de Veldgeuver. Op de Veldgeuver wordt een eenvoudige picknick aangeboden. Geniet van het eten tussen de koeien. Na de lunch kan er een rondleiding gevolgd worden op het melkveebedrijf.

Hierna wordt de wandeltocht vervolgd met als eindstation het Plukreef, waar u afhankelijk van de route en uw wandeltempo tussen 15.00 en 16.30 uur weer aankomt.

Twee wandelroutes
Er worden twee wandelroutes uitgezet:
– een korte route die heen en terug gelijk is en ongeveer 2,5-3 km (enkele reis)lang is.
– een lange route die heen ongeveer 5,5 km en terug ongeveer 4 km lang is.

Voor mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn of de wandelafstand te ver is, is het mogelijk om per  fiets beide locaties af te gaan. Hiervoor is geen aparte fietsroute uitgezet.

Kosten deelname

<12 jaar € 7,50 p.p.

>12 jaar € 10,- p.p.

Opgaven tot uiterlijk vijf dagen van te voren. Vooraf opgeven en betalen verplicht i.v.m. maximale aantal opgaves. Na aanmelding ontvangt u een mail met meer informatie over het betalen.

Deelname is geheel op eigen risico. Honden zijn niet toegestaan. RIVM richtlijnen van toepassing.

Foto’s van het evenement

Schrijf je hier in!

Stoere boeren wandel tocht met picknick tussen de koeien