HomeTour de Sallandse Boer

Tour de Sallandse Boer

Maak een smaakvolle TOUR, slingerend door Salland, naar jouw favoriete BOER en geniet van de gastvrije horeca in Olst-Wijhe

Rijdend, wandelend of zelfs steppend, al slingerend door een prachtig deel van ons Sallandse landschap, beleven de deelnemers aan deze activiteit een smaakvolle ervaring van ‘boer tot bord’.

Een leuk groepsuitje voor bijvoorbeeld een familiedag of personeelsuitje.

Programma

De horeca-ondernemer ontvangt een groep met koffie en wat lekkers. Vervolgens vertrekt de groep naar een boer, voor een excursie van ca. 1,5 uur. Op de boerderij mag de groep naast een rondleiding, helpen met werkzaamheden op de boerderij, een quiz doen of leuke creatieve workshop. Daarna gaat de groep terug naar het horecabedrijf voor een smakelijke lunch of diner. Op deze manier wordt de groep op een laagdrempelige manier meegenomen in de ‘boer tot bord’ gedachte. Qua restaurants en boerderijen is er genoeg keuze, de invulling kan dus verschillende kanten op.

Kosten

€ 30,- per persoon voor activiteit + lunch

€ 37,50 per persoon voor activiteit + diner

Kinderen tot 12 jaar 50% van de prijs

Minimale groepsgrootte is 10 personen (bij minder dan 10 personen gelden andere prijzen). Ook te boeken als teambuilding, bedrijfsuitje of familie-uitje.

Interesse?

Meld je aan bij een van de deelnemende horeca bedrijven of boeren! Klik hier… 

Foto’s van het evenement