HomeMeest gestelde vragen over: Salland in de spotlights – verlichte boerderijenroute

Meest gestelde vragen over: Salland in de spotlights – verlichte boerderijenroute

Aanmelden

Hoe meld ik mijzelf aan voor de route?

Via de website www.boerenentuinderspakkenuit.nl kunt u uzelf aanmelden voor de verlichte boerderijenroute. Als u op de site bent, kunt u kiezen voor regio Salland, en ziet de verlichte boerderijenroute in beeld komen. Klik hierop, en u komt op de pagina waarop u uw gegevens kunt invullen.

 

Wat zijn de kosten?

Per auto zijn de kosten € 15,- euro. Het maakt dus niet uit met hoeveel personen u komt; u betaalt per auto. Hier zit een warme drank bij in, net als een tas met ‘boeren bites’ voor onderweg.

 

Hoe weet ik of het aanmelden goed is gegaan?

U krijgt een bevestigingsmail in uw mailbox. Deze mail is afkomstig van ‘mollie’. Het betaalsysteem waarmee wij onze betalingen regelen. Let op: mocht u de mail niet kunnen vinden in uw postvak, kijk ook de ongewenste mail na!

 

Ik heb geen bevestigingsmail gekregen, maar ik heb wel betaald. En nu?

Als u geen bevestigingsmail heeft gekregen, en uw spam / ongewenste mail heeft nagekeken, mailt u uw naam en bankrekeningnummer naar sbeeb7@gmail.com. Wij controleren of we het bedrag ontvangen hebben, en sturen u een mail terug ter bevestiging.

 

Kan ik kiezen voor vrijdag 16 december of zaterdag 17 december?

Nee, in eerste instantie organiseren we de verlichte boerderijenroute alleen op vrijdag 16 december. Mocht deze avond vol zitten, dan wordt de route de dag erna, zaterdag 17 december, opnieuw georganiseerd. U kunt dus niet kiezen voor één specifieke avond.

 

Startpunt

Hoe weet ik waar ik moet starten?

Deze informatie staat in uw bevestigingsmail.

 

Hoe laat moet ik bij het startpunt aanwezig zijn?

De starttijden zijn opgedeeld in tijdsblokken. Bij het aanmelden hebt u gekozen voor een bepaald tijdsblok. Zorg dat u op dit tijdstip aanwezig bent. Hierdoor voorkomen we opstoppingen en hoeft niemand lang te wachten.

 

Wat moet ik meenemen?

Zorg dat u uw bevestigingsmail kunt laten zien, deze dient als uw startbewijs. Hieraan kunnen wij controleren of er betaald is. Zonder bevestigingsmail kunt u niet starten. Neem uw mobiel mee met de Google Maps app als u de route op uw mobiel wil volgen.

 

Route

Hoelang duurt de route?

De route is 40 kilometer lang en duurt ongeveer 2 uur.

 

Waar kan ik de route vinden?

U ontvangt een routeboekje bij het startpunt. Ook kunt u de route digitaal inladen op Google Maps via een QR code die u kunt scannen bij het startpunt. Wij maken de route van tevoren niet openbaar, om zwartrijden te voorkomen.

 

Ik heb het spel opgelost! Waar kan ik dit doorgeven?

U kunt de oplossing in het routeboekje opschrijven, en de pagina uit het routeboekje inleveren aan het einde van de route. Mocht u de oplossing liever digitaal willen doorgeven, dan kunt u de oplossing mailen naar: sbeeb7@gmail.com. Noteer uw naam, woonplaats en telefoonnummer ook in de mail, en maak kans op een leuke prijs!